Benvinguda

En aquesta web hi trobaràs recomanacions de tota mena de jocs, llibres i contes, i objectes relacionats amb la criança dels infants.

Les recomanacions que et fem aquí, sempre estan pensades des d’un punt de vista pedagògic, feminista i ecologista.


Abans, però, és important que sàpigues que Juga Imagina, no és una botiga física, i no fem venda online directe de les recomanacions que fem.
En aquesta pàgina hi trobaràs enllaços que formen part del programa d’afiliats d’Amazon.
Per tant, si hi ha res que t’interessa i fas clic a l’enllaç, et redirigirà a Amazon. En concret, a la pàgina d’allò que t’ha resultat interessant, per si vols fer la compra.

Com volem ser clares, transparents i directes, t’expliquem que, per si no ho saps, aquest programa d’afiliats ens reporta una petita (petitíssima) comissió de les vendes que es fan a través dels nostres enllaços.
A tu, no et suposa cap despesa afegida!
Tindràs el mateix preu que si entressis pel teu compte a comprar aquell mateix objecte.

Què fem amb aquestes comissions?
Les reinvertim en el manteniment del domini de Juga, Imagina i de la web.

Et preguntaràs… Així, doncs, si no trèieu benefici, per què ho feu? Doncs molt senzill:

Fa anys que ens dediquem al món del lleure educatiu. És la nostra passió i vocació!
A més, aquests últims anys, ens hem estrenat com a mares. Cosa que encara ens ha motivat més per muntar aquest projecte digital.


Com no teníem forma de subvencionar-nos-el, vam decidir participar del programa d’afiliats; de forma que poguéssim parlar i recomanar tots aquests jocs, contes i objectes que a nosaltres ens resulten útils amb els infants, i donant opció d’adquirir-ho, a les persones interessades. Mentrestant, paral·lelament, nosaltres podem subvencionar els costos de mantenir activa aquesta web.

Així que, si et sembla bé el que t’hem explicat aquí, no perdis temps i tafaneja tot el que et proposem!

Benvinguda!