Contes sobre els vincles

Que importants són els vincles emocionals que creem al llarg de la nostra vida. Perquè gràcies a ells, ens anem modelant, creixent i aprèn com viure i relacionar-nos amb el nostre entorn.

Col·lecció Amor de Famíla

Una col·lecció molt tendre, amb unes il·lustracions màgiques que et transporten directe al mont dels sentiments.

La meva famíla és especial

Un conte inclusiu i molt bonic, on es poden veure reflexades tota mena de realitats familiars. On el més important no es la sang que corre per les venes, sino l’amor i el vincle creat entre tots.

El fil Invisible

Un conte amb molta sensibilitat, per parlar d’allò que ens uneix emocionalment i crea un vincle invisible, però, el més fort que existeix.
A més, és un conte perfecte per treballar amb els petits, les nostres absències, en aquells moments que no podem estar amb ells, i pèrdues dels essers estimats.

Col·lecció l’Ovellera que va venir a sopar

Per molt que sembli impossible, fins i tot un llop famolenc, pot arribar a crear un bonic vincle d’estima cap a una petita i indefensa ovelleta.
Aquesta col·lecció parla d’amistat, d’estimar i de famílies impossibles es fan possibles.

El cercle

La sensibilitat de la Miríam Tirado i la genialitat d’en Joan Turu, per transmetrens sentiment amb les seves il·lustracions de traç sensill, ens porten una historia on els vincles entre amics i companys cal reforçar-los i cuidar-los. La seva mestra els acompanyarà i guiarà.